Home Nieuws Memphis steelt met wereldgoal de show voor FC Barcelona in Messi-loos tijdperk

Memphis steelt met wereldgoal de show voor FC Barcelona in Messi-loos tijdperk

1883
0

Memphis Depay gaf vorige week in de eerste thuis- en comptitiewedstrijd van FC Barcelona een assist op Pique dus zijn start is goed te noemen.

Zaterdagavond ging Memphis gewoon verder met zijn eigen spel en dus was hij opnieuw belangrijk en trefzeker voor FC Barcelona. ‘Hij is een geweldige speler en dit is waarom we hem hebben gehaald’, sprak Koeman na afloop over zijn nieuwe sterspeler in het tijdperk na Messi.

‘Ik ben al heel lang tevreden over hem en het is voor mij geen verrassing dat hij in zo’n korte tijd al zijn kwaliteiten heeft laten zien. Memphis heeft snelheid en is doelgericht. Hij maakte een geweldig doelpunt en het is jammer dat hij niet ook de 1-2 maakte.’

Memphis zelf was blij met zijn juweel van een doelpunt maar was tegelijk teleurgesteld over het resultaat. ‘Het voelt geweldig om te scoren, maar ik ben teleurgesteld over het resultaat. Daarom heeft dit verhaal twee kanten. Ik kan niet maximaal van mijn doelpunt genieten, omdat we niet de drie punten hebben gepakt. Mijn eerste goal voor deze club betekent veel voor me en ik wil nog meer brengen’, aldus Memphis Depay na zijn tweede competitiewedstrijd.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here