Home Nieuws Memphis over terugkeer naar PSV: ‘Dat is nu nog moeilijk te zeggen’

Memphis over terugkeer naar PSV: ‘Dat is nu nog moeilijk te zeggen’

42
0

Memphis Depay en PSV zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De aanvaller van Olympique Lyon en het Nederlands elftal is PSV voor eeuwig dankbaar.

De logische vraag is dan altijd of er een terugkeer in zit naar eindhoven. Maar die belofte kan hij nog niet uitspreken of hij de club tijdens een tweede periode bij PSV terug gaat betalen voor alles wat hem tot nog toe gebracht heeft in de voetballerij.


Tijdens de presentatie van zijn boek ‘Heart of a Lion’ blikt Memphis terug op de periode waarin hij zijn debuut maakte en dat roept nog altijd warme gevoelens op. “Uiteindelijk ben ik bij PSV gevormd en heb ik ontzettend veel aan de club te danken”, zegt hij tegen meerdere media. “Via PSV ben ik bij de juiste mensen terechtgekomen en ik denk er nu trots aan terug wat ik daar heb bereikt.”

Memphis volgt de club nog op de voet. “Eindhoven zal altijd een speciale plek voor mij blijven. Of ik ooit terugkeer naar PSV? Dat is nu nog moeilijk te zeggen. Ik ben 25 jaar en heb een heel voetballeven voor me. Daar heb ik eerlijk gezegd nog niet over nagedacht.”


Facebook Comments