Home Nieuws Memphis over FC Barcelona: ‘Ik heb nog niet met Koeman gesproken’

Memphis over FC Barcelona: ‘Ik heb nog niet met Koeman gesproken’

517
0

In Barcelona gaat het volop over de toekomst van de club zonder Messia maar er wordt ook gespeculeerd over nieuwkomers.

Een vertrekkende speler die een inkomende tranfer mogelijk zou kunnen maken, is Umtiti. Voor de verdediger geldt dat een terugkeer naar Lyon een optie is. Dat schrijft Mundo Deportivo, die meteen een link leggen met Mephis Depay. Umtiti zou in dat geval kunnen worden gebruikt als ruilmiddel, om de eventuele komst van Memphis financieel haalbaarder te maken want de club van Koeman heeft niets te besteden zolang er geen spelers vertrekken.

Memphis houdt zich op de vlakte: ‘Ik heb nog niet met Koeman gesproken’, zei hij op een persconferentie. ‘Mijn relatie met hem is goed en hij is nu natuurlijk trainer van Barcelona, maar ik focus me op Lyon omdat ik nu nog hier ben.’

Wel erkende Memphis dat het mislopen van Europees voetbal meespeelt in de beslissing over zijn toekomst, nu zijn contract bij Lyon volgend jaar afloopt. ‘Ik kan dromen van grote clubs en zie wel wat er gebeurt, maar nu ben ik nog speler van Lyon. En ik moet zeggen dat de club me veel vrijheid en respect geeft. Daar ben ik blij mee en ik probeer mijn best te doen om iets terug te geven aan de club’, aldus een zakelijke Memphis Depay.

Volume 90%


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here