Home Nieuws Memphis lijkt Lyon te frustreren met niet verlengen contract

Memphis lijkt Lyon te frustreren met niet verlengen contract

663
0

Memphis Depay is momenteel revaliderende van zijn zware knieblessure. In Lyon kijken ze met een schuin oog mee want het contract van de aanvaller loopt volgend seizoen al af.

Olympique Lyon hoopt namelijk nog altijd vurig dat Memphis Depay zijn contract verlengt. Dat lijkt momenteel niet echt te vlotten. Volgens voorzitter Jean-Michel Aulas heeft Memphis al diverse aanbiedingen van de club naast zich neergelegd.


De situatie van Memphis is hard op weg een hoofdpijndossier te worden voor de club uit midden Frankrijk. De contractsituatie is onderwerp van gesprek bij de topclub van weleer.

De huidige situatie kwam aan bod tijdens een uitzending van OL TV, het clubkanaal. Het lopende contract van Memphis loopt in de zomer van 2021 af en dat zorgt voor zorgen en vraagtekens over zijn nabije toekomst. Als het aan Aulas lag, was de verbintenis van de Nederlander dan ook allang verlengd.

In Lyon proberen ze de rust te bewaren. ‘Daar werken we hard aan. Ik heb veel contact met Memphis, Rudi Garcia en technisch directeur Juninho ook. Niet dagelijks, maar wel regelmatig. We hebben hem al een aantal voorstellen gedaan, maar die heeft hij niet geaccepteerd. Hij wilde wachten tot hij zijn rentree zou maken.’

Aulas voorziet nog geen breuk, zo communiceert hij naar de achterban maar diep van binnen weer de voorzitter wellicht beter. ‘Op dit moment is er nog geen akkoord, maar we praten met zijn zaakwaarnemer en ik chat ook met hem. Als we de kans krijgen, zullen we met hem afspreken. We doen er alles aan zijn contract te verlengen, dat heeft zeker onze voorkeur’, aldus de voorman van de Franse club.


Facebook Comments