Home Nieuws Memphis lijkt hard op weg naar EK: ‘Maak je geen zorgen, ik...

Memphis lijkt hard op weg naar EK: ‘Maak je geen zorgen, ik garandeer dat het goed gaat’

1152
0

Het heeft er alle schijn van dat Memphis Deapy het Europees Kampioenschap als speler van Oranje gaat halen.

Memphis werd in december geopereerd en zijn herstel verloopt zeer voorspoedig. De snelheid van zijn herstel zorgt voor veel vreugde bij de voetbalfans en ook bij zijn club Lyon geraakt men steeds enthousiaster over het herstel van Memphis. Toch zorgt zijn snelle herstel ook voor vraagtekens.


De preses van Lyon stak onlangs zijn bewondering voor Memphis niet onder stoelen of banken maar sprak daarbij ook steeds over volgend seizoen. Werkgever Olympique Lyon lijkt Memphis goed bedoeld te willen remmen in zijn enthousiasme door steeds over ‘volgend seizoen’ te spreken.

De NOS deed in Rome, waar Memphis revalideert, navraag bij de dienstdoende chirurg. De Italiaan, die tevens een behoorlijke reputatie heeft op het gebied van kruisbandblessures, is vol vertrouwen over het genezingspoces. Gezegd moet worden dat de band bij Memphis niet in zijn geheel is afgescheurd maar deels. Hoe dan ook, de krachtige aanvaller weet zeer voorspoedig te herstellen en dat is volgens de bekende Italiaanse arts geen wereldwonder. Er waren al eerder voetballers die na 4 tot 5 maanden alweer fit waren nadat ze door de Italiaan waren geopereerd. De chirurg kent dan ook geen twijfels en denkt dat Memphis kan schitteren deze zomer.

Klik op de Tweet en bekijk het item van de NOS: