Home Nieuws Memphis is Koeman dankbaar en refereert middels foto aan eerste kennismaking op...

Memphis is Koeman dankbaar en refereert middels foto aan eerste kennismaking op de Herdgang

616
0

Ronald Koeman en Memphis Depay zijn nauw met elkaar verbonden. De Zaandammer werd deze week als coach van Barcelona ontslagen.

Het was een roerige week voor Memphis Depay en Ronald Koeman. De man die hem naar Barcelona haalde en eerder bij Oranje op de troon zette, mag zijn klus in Catalonië niet afmaken. Memphis Depay nam deze week op een mooie wijze afscheid van Koeman.


Memphis geeft hoog op van Ronald Koeman. De coach probeerde de aanvaller in 2017 naar Everton te halen, maar Memphis koos er toen voor om Manchester United te verruilen voor Olympique Lyon. Ronald Koeman gaf Memphis veel vertrouwen en maakte van hem de belangrijkste speler in de voorhoede van Oranje.

Na dertien wedstrijden in zijn eerste seizoen bij Barcelona heeft Memphis nu afscheid moeten nemen van Ronald Koeman. Dat doet hij onder meer via social media. Op zijn Instagram-pagina plaatst Memphis een foto van zichzelf op jongere leeftijd op de Herdgang in Eindhoven.

Als klein aanstormend talentje van PSV geeft hij een hand aan Koeman, die in het seizoen 2006/07 de hoofdtrainer was in Eindhoven. Memphis is Koeman dankbaar. ‘Je hebt mijn loopbaan een nieuwe boost gegeven’, schrijft Memphis bij de foto. ‘Ik ben daar erg dankbaar voor. Ik heb ontzettend veel respect voor jou als coach, maar nog meer als mens. Ik hoop dat we in de toekomst nog eens met elkaar kunnen samenwerken. Bedankt, mister.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)