Home Nieuws Memphis geniet van PSV en zegt over terugkeer: ‘Wie weet, in de...

Memphis geniet van PSV en zegt over terugkeer: ‘Wie weet, in de toekomst’

29
0

Memphis Depay is al een aantal seizoenen weg uit Eindhoven. Echter zijn club en speler elkaar nog lang niet vergeten en nauw met elkaar verbonden. De spits van Lyon volgt de club op de voet en vergeet niet waar hij vandaan komt.

Na een groots afscheid in het Philips Stadion volgde enkele jaren later de opening van een heuse ‘Memphis wall’ in het Philip Stadion. Memphis is en blijft een jongen van PSV en laat dit regelmatig blijken.

PSV regelde onlangs een digitale Meet en Greet voor een aantal jeugdspelers van de club. De jongste mocht aftrappen en stelde meteen een lastige vraag. “Hoi Memphis, hoop jij nog ooit terug te keren bij PSV?”

Memphis: “Goede vraag! Ik moet zeggen dat mijn jaren bij PSV heel mooi waren. Wie weet, in de toekomst. Dat is altijd moeilijk om te zeggen. Ik word er heel blij van als ik PSV in de Champions League zie spelen. Ze hebben wat pech gehad met de moeilijke loting, maar wat ze laten zien is echt goed. Ik ga niet nu al zeggen dat ik ooit terugkom, maar het was een pleasure om bij zo’n mooie club te mogen spelen. Misschien dat ik dat ooit voor een tweede keer kan doen”, besluit Memphis, die klaarblijkelijk PSV nog altijd op de voet volgt en een warm hart toedraagt.


Vorig artikelColumn: Hoe zit het met het PSV DNA in het Amsterdamse Barcelona?
Volgend artikelNederlaag in Eindhoven doet Ajax keeper nog altijd pijn: ‘Thuis gaan we PSV pakken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in