Home Nieuws Memphis en Wijnaldum niet populair in Barca kleedkamer

Memphis en Wijnaldum niet populair in Barca kleedkamer

7080
0

Maandenlang gaat het al over een transfer van de bijna transfervrije ex PSV’ers Memphis Depay en Georgino Wijnaldum.

Als het aan Ronald Koeman ligt, komt er snel duidelijkheid en witte rook maar er zijn steeds meer tegenstanders en andere kapers op de kust. Zo is de nieuwe voorzitter Laporta niet van plan de beide grootheden van Oranje naar Nou Camp te halen omdat het salarishuis de eisen niet kan dragen en Laporta verjonging wenst.


Maar er zijn meer tegenstanders, naast de tal van andere clubs die aan het tweetal worden gekoppeld. Zaterdagavond spelen FC Barcelona en Real Madrid tegen elkaar in Madrid en rond die wedstrijd komt EL Mundo Deportivo met het exclusieve nieuws dat spelers van Barcelona nog altijd hopen op de terugkeer van Neymar.

Je vraagt je als vanzelf af waarom de etter uit Brazilië gewenst is bij de club waar hij zichzelf van schandaal naar schandaal en van conflict naar conflict wist voort te bewegen. Er lopen immers in Barcelona en Spanje nog altijd rechtzaken rond en tegen Neymar.

Vooral de spelers die in de eerste periode van Neymar met hem samenspeelden, zouden hem liever zien komen dan Memphis Depay of Georginio Wijnaldum, meldt het Spaanse medium.

Het zegt ook wel wat over de spelers van Barcelona dat ze de komst van de in vergelijking met Neymar ‘normale’ Depay en Wijnaldum niet zien zitten en aansteller pur sang en aandachttrekker Neymar wel graag opnieuw willen verwelkomen.