Home Nieuws Memphis Depay schittert op Old Trafford

Memphis Depay schittert op Old Trafford

17
0

Memphis Depay is goed begonnen zijn grote belofte in te lossen. Op Twitter komen fans van United superlatieven tekort na zijn doelpunten en spel tegen Club Brugge.

Met twee fraaie treffers boog Depay in de eerste helft een achterstand om. Na rust scoorde de soms ongrijpbare Depay niet meer maar zorgde hij er met een afgemeten voorzet voor dat de Belgische invaller Marouane Fellaini in de extra tijd 3-1 kon scoren.
De doelpunten van Depay waren om in te lijsten. Eerst speelde hij zich in de dertiende minuut met een technisch hoogstandje mooi vrij, waarna hij na een korte dribbel op het juiste moment raak schoot, 1-1.
Vlak voor de rust anticipeerde Depay attent op een pasje tussendoor van Blind waarna hij met een fraaie uithaal opnieuw de verre hoek vond, 2-1. Depay was nog twee keer dicht bij 3-1.