Home Nieuws Memphis Depay en Georgino Wijnaldum dichtbij akkoord met FC Barcelona

Memphis Depay en Georgino Wijnaldum dichtbij akkoord met FC Barcelona

1162
0

Memphis Depay en Georgino Wijnaldum zijn momenteel in trainingskamp met Oranje maar hebben beide uitzicht op een nieuwe en ook dezelfde club.

De naam van FC Barcelona klinkt steeds luider als het over de toekomst van de twee internationals gaat. Ronald Koeman wil beide steunpilaren van Oranje, Lyon en Liverpool graag aan zijn selectie toevoegen.

Zowel in Nederland als in Spanje melden meerdere media dat beide ex-PSV’ers al een eind op weg zijn naar Catalonië wat hun toekomst aangaat. Memphis en Wijnaldum zouden al ver akkoord zijn over een meerjarig contract bij de club van Koeman, zo meldt Sjoerd Moussou van het Algemeen Dagblad.

De spits en de middenvelder zouden relatief goedkoop zijn omdat beide contracten nog maar kortstondig lopende zijn. Er wordt gerept over transfersommen van rond de 20 tot 30 miljoen euro, wat voor het straatarme Barcelona acceptabele bedragen zouden zijn.

De Catalaanse club dient wel eerst spelers te verkopen alvorens er nieuwe spelers mogen worden aangekocht, zo luidt de nieuwe stringente maatregel vanuit de Spaanse voetbalbond.

Later meer.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here