Home Nieuws Memphis Depay blikt terug op transferperikelen

Memphis Depay blikt terug op transferperikelen

35
0

In een interview met AD Sportwereld laat Depay het achterste van zijn tong zien. Depay herinnert zich de perikelen rond zijn transfer nog als de dag van gisteren.

De weken rond zijn transfer naar de Premier League waren hectisch, herinnert de Moordrechter zich in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Het was spannend, man. Met Liverpool heb ik gesproken, die waren heel concreet, maar door een blessure in hun selectie wilden ze toch nog even wachten, qua type aanvaller. Daarna kwam Paris Saint-Germain. Die waren nóg concreter. Het lastige is dat je als voetballer niet overal grip op hebt. Het was pas mei, sommige clubs stellen hun selectie in de zomer samen. Met SEG, mijn managementbureau, heb ik alles steeds rustig af zitten wegen, maar toen kwam Manchester United, heel snel en heel direct. Dan weet je: dit is het. De echte top. Qua club én qua competitie”, vervolgt de aanvaller.

Een tussenstap bij een iets kleinere club was voor Memphis geen optie meer. “Een jaar eerder was Tottenham Hotspur geïnteresseerd. Daar heb ik over nagedacht, maar mijn eergevoel is het belangrijkst. Ik dacht: als ik kampioen word met PSV en ik word topscorer van de Eredivisie, komt er vanzelf iets nóg mooiers. De lat moest voor mezelf nog hoger, snap je?”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here