Home Nieuws ‘Meestervoorspeller’ Aad de Mos: ‘PSV wordt kampioen, er is teveel onrust in...

‘Meestervoorspeller’ Aad de Mos: ‘PSV wordt kampioen, er is teveel onrust in de kleedkamer bij Ajax’

584
0

Aad de Mos is deze week 75 jaar geworden en werd zondagmorgen uitgebreid gefeliciteerd door de ESPN analisten en gasten in de studio.

Aad de Mos voelt zich prettig bij het geven van voorspellingen, die wel helaas zelden uitkomen maar toch. De Mos werd zondagmorgen gevraagd naar de race om de landstitel. De Mos is zeker van zijn zaak en voorspelt een landstitel voor PSV. De Mos ziet dat er veel onrust in Amsterdam heerst en daardoor zou PSV de landskampioen gaan worden. De Mos denkt dat er in de Amsterdamse kleedkamer te veel onrust heerst om te kunnen presteren. De Haagse analist gaat voorbij aan het feit dat er bij PSV ook een trainerswissel aanstaande is.

“Ik denk dat er toch wat onrust is in de kleedkamer bij Ajax. Spelers die willen vertrekken, een trainer die elke dag in de krant staat en wel of niet blijft PSV is naar topvorm aan het toegroeien en heeft een vaste basis gevonden, dus ik denk dat die aan het langste eind gaan trekken”, aldus de Mos, die middels een glimlach op het gezicht van presentator Milan van Dongen een ‘meestervoorspeller’ wordt genoemd.

De Mos denkt dat ten Hag weg gaat in Amsterdam en dat het onrust teweeg brengt. “Ik denk dat PSV kampioen wordt”, reageert hij. “Aankomend weekend wordt heel erg belangrijk, voor beide clubs. Twente tegen PSV en Groningen tegen Ajax, dat zijn voor allebei altijd moeilijke uitwedstrijden”, aldus Aad de Mos bij Goedemorgen Eredivisie.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here