Home Nieuws Meest bekritiseerde spelers redden PSV, Luuk de Jong baalt van vertoonde spel

Meest bekritiseerde spelers redden PSV, Luuk de Jong baalt van vertoonde spel

50
0

Luuk de Jong was zondag na afloop van de winst in Venlo niet te spreken over het spel van zijn ploeg. De Jong beseft dat PSV in de resterende maanden van de competitie beter moet gaan spelen. 

“Complimenten voor VVV. Maar we moeten zelf meer beweging hebben. Soms staan we vaak stil, geven we te simpele ballen die makkelijk te verdedigen zijn… Uiteindelijk geldt natuurlijk maar een ding en dat is dat je wint”, zei de aanvoerder na de winst.

Hirving Lozano en Denzel Dumfries verdienen zondag de complimenten na hun dadendrang in de slotfase van het rommelige duel in Venlo. Verdiende VVV een punt? Dat is ook weer teveel van het goede maar PSV verdiende eigenlijk ook geen overwinning.

De meest bekritiseerde spelers van de afgelopen weken lieten zich in de slotfase van hun beste kant zien. Lozano liet met een individuele bevlieging vanaf de zijlijn naar rand zestien zien nog steeds over buitengewone kwaliteiten te beschikken. Denzel Dumfries was het middelpunt van kritiek en gefluit maar redde op katachtige wijze de overwinning door zich net voor tijd als een acrobaat voor een inzet van een VVV speler te gooien, waar Zoet al geklopt was.

Het was al de vierde keer dit seizoen dat PSV won door na de 85e minuut te scoren. “Maar daar wil je niet op leunen. Het is een kwaliteit. We blijven geloven, we blijven gaan. Ook als het even niet loopt. Dan hebben we nog steeds individuele kwaliteiten, dat zag je vandaag ook weer. Maar we speelden in een te laag tempo. We moeten dit analyseren met elkaar, dit moet beter.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here