Home Nieuws Meerdere Franse bronnen melden concrete interesse PSV in Batista Mendy, voormalig Frans...

Meerdere Franse bronnen melden concrete interesse PSV in Batista Mendy, voormalig Frans jeugdinternational

8625
0

Nu het vertrek van Érick Gutiérrez een feit is, kan PSV gerichter de blik richten op de opvolging van de Mexicaan.

Er was lange tijd hoop dat Érick Gutiérrez zijn contract bij PSV alsnog zou gaan verlengen maar de speler die voor 6 miljoen euro werd gehaald bij FC Pachuca, werd voor een nagenoeg zelfde bedrag ook weer verkocht en dus kan PSV de pijlen richten op de opvolging van de middenvelder. Een vertrek van Ibrahim Sangaré staat voor deze zomer ook op de planning dus er lonkt een geheel nieuw middenveld.

In Frankrijk is het vertrek van Érick Gutiérrez inmiddels ook doorgedrongen en dus wordt PSV meteen gelinkt aan interessante spelers. Zo melden meerdere media in Frankrijk dat PSV concrete interesse toont in de Franse middenvelder Batista Mendy van Ligue 1 club Angers.

Volgens onder meer Foot National is PSV dusdanig concreet geïnteresseerd in Mendy, dat de verwachting is dat er spoedig doorgepakt kan gaan worden. Wie is deze speler die door meerdere Franse media in verband met PSV wordt gebracht?

Mendy is een 23-jarige Fransman van de Ligue 1 club Angers SCO. Afgelopen seizoen speelde Mendy maar liefst 35 wedstrijden voor Angers. De 1.91 meter lange controleur heeft nog een contract voor een jaar bij Angers, tot de zomer van 2024. Zijn marktwaarde wordt geschat op zo’n drie miljoen euro. Mendy kende een interessant verleden en kwam uit voor alle vertegenwoordigende nationale jeugdelftallen van Frankrijk. In juli 2021 nam Angers hem transfervrij over van FC Nantes.


Vorig artikelJoshua Brenet, van weinig waardering in Eindhoven naar gewild in heel Europa | Clubs in de rij voor Brenet
Volgend artikelPSV concreet voor Beelen en wil snel in gesprek met Zwolle verdediger, Feyenoord is inmiddels een biedende club

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in