Home Nieuws Meerdere Braziliaanse media én het Eindhovens Dagblad bevestigen interesse PSV in Pereira

Meerdere Braziliaanse media én het Eindhovens Dagblad bevestigen interesse PSV in Pereira

1284
0

PSV lijkt concreet geïnteresseerd in de Braziliaanse middenvelder Andreas Pereira.

Meerdere Braziliaanse media maken melding over de interesse vanuit PSV. De club onderzoekt de mogelijkheden om hem eventueel naar Eindhoven te halen, is de lezing vanuit Brazilië.

Het nieuws wordt inmiddels ook door Globoesporte gebracht, waar het donderdag alleen ESPN betrof die het nieuws wist te publiceren. Pereira is nog maar 26 jaar oud en wordt door Manchester United verhuurd aan Flamengo, dat met de Engelse club in onderhandeling is over de transfersom. Volgens beide media ligt er in hoofdlijnen een deal voor ongeveer negen miljoen euro voor 75% van de transferrechten van Pereira.

Toch is een transfer nog lang geen uitgemaakte zaak. En dus komen er andere clubs in beeld. PSV en Olympique Lyon hebben naar de status van Pereira geïnformeerd. PSV wilde weten wat de status is van de onderhandelingen tussen Flamengo en Manchester United.
Pereira speelde eerder zes jaar in de jeugdopleiding van PSV.

Ook het Eindhovens Dagblad bevestigt inmiddels de belangstelling van PSV maar kent geen verdere details. PSV volgt de verrichtingen van Pereira op de voet, weet de regionale krant te melden.


Vorig artikelHeerenveen-coryfee droeg Ruud van Nistelrooij als hoofdtrainer voor bij sc-Heerenveen
Volgend artikelVinícius baalt van vertrek ‘topcoach’ Schmidt: ‘Bij PSV zijn we meer dan collega’s’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in