Home Nieuws Meer twijfels over Luciano Narsingh

Meer twijfels over Luciano Narsingh

20
0

Over Adam Maher zijn er vrijwel geen twijfels meer. De enigszins ‘luie’ Maher zorgt voor zoveel twijfels dat er eigenlijk geen twijfels meer bestaan over zijn kwaliteiten. Hoe zit dat met Luciano Narsingh, de andere dossinant. Keert Narsingh nog terug op topniveau?

Boudewijn Zenden heeft ook twijfels. Zenden betwijfelt namelijk of de veertienvoudig Oranje-international, die in 2012 overkwam van sc Heerenveen, het op 25-jarige leeftijd nog in zich heeft om grote stappen te maken. “Hij is natuurlijk de oudste van alle buitenspelers van PSV. Ik vraag me af wat je iemand op die leeftijd nog kan leren”, stelt Zenden bij Peptalk. “Ik denk dat hij in de laatste fase nog wat ongelukkig is, daar kan hij nog wel wat meer uithalen. Wat je zo iemand kan leren? Het zijn hele simpele dingen, hoor. Als iemand de diepte wil zoeken en je maakt een vooractie, dan moet je bijvoorbeeld net het tegenovergestelde doen.”

Over Maxime Lestienne is Zenden meer te spreken. “Hij is een échte buitenspeler. Ik moet zeggen dat PSV dat fantastisch heeft gedaan. Een jongen die in België gespeeld heeft en waar ik eerlijk gezegd nog niet veel van gehoord had. Hij is eigendom van een Qatarees, echt stormachtig hoe hij bij PSV is binnengekomen met zijn snelheid, zijn linkervoet, zijn assist. Natuurlijk heeft hij nu een persoonlijk drama meegemaakt, die jongen moet je weer tijd gunnen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here