Home Nieuws Media zien andere van Bommel door verliezen koppositie

Media zien andere van Bommel door verliezen koppositie

72
0

Bij het programma Natafelen van Kees Jansma wordt tegenwoordig alles uit de kast gehaald om te bespreken. Deze keer is het de houding van Mark van Bommel.

FOX Sports-presentator Kees Jansma stelt dat Mark van Bommel heel erg bezig met hoe hij overkomt voor de camera. Nu PSV de koppositie aan Ajax heeft verloren wordt daar om onbegrijpelijke reden een item van gemaakt. Van Bommel zou ineens vriendelijker ogen en praten.

De Telegraaf-verslaggever en voetbaljournalist Marcel van der Kraan zegt bij Natafelen. “Je ziet op dit moment niet de echte Van Bommel langs de kant. De echte Van Bommel is een man van gif. In het weekend zie je nu een soort aardige trainer voor de camera.”

Jansma kent van Bommel door en door en ziet hetzelfde. “We kennen Van Bommel als een gifkikker, één brok venijn. Ik denk dat hij erg nadenkt over hoe hij moet zijn als trainer. Wat hij nu doet, is echt bewust. Ik denk dat hij intern keihard zegt wat hij vindt. Maar dat hij ook heel goed weet wat het verschil is tussen Ajax en PSV. En dat hij door middel van zijn houding zijn spelers een bepaald gevoel tracht mee te geven.”

“Hij weet het verschil in klasse, dat kan niet anders”, zegt Jansma. “Hij is vriendelijker voor de camera, omdat hij eigenlijk weet dat PSV niet goed genoeg is om Ajax bij te houden.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here