Home Nieuws Media: Opvallend dat PSV nu wel durft te investeren in ervaring

Media: Opvallend dat PSV nu wel durft te investeren in ervaring

10
0

Een tweetal weken voor het einde van het transferwindow maken diverse media de balans op wat de transferinkomsten- en uitgaven van PSV betreft.

Bij monde van Philip Cocu heeft PSV gisteren laten doorschemeren een buitenkansje op de transfermarkt niet te willen laten lopen maar over het algemeen is de verwachting dat PSV met het vastleggen van Hector Moreno klaar is op de transfermarkt. Een ‘box to box’ speler staat nog wel op het wensenlijstje van Cocu maar PSV is niet gericht op zoek en alleen bij een vertrek van Ritzmaier gaat de club eventueel de markt op om z’on type speler vast te leggen.
Het Brabants Dagblad rekende voor wat PSV deze zomer incasseerde en uitgaf. PSV incasseerde door de verkoop van onder meer Memphis Depay en Georginio Wijnaldum 54 miljoen euro en gaf 21 miljoen uit.
Volgens het BD is het interessant te noemen dat PSV weer durft te investeren in gelouterde spelers als Andrés Guardado (28) en Moreno (27). De afgelopen tien jaar lukte het PSV amper om spelers uit die leeftijdscategorie te verkopen, waardoor de betaalde transfersommen afgeschreven konden worden. De clubleiding vindt uitgerekend na het binnenhalen van de landstitel het toevoegen van ervaring echter dermate belangrijk dat er op dat vlak een klein risico genomen kan worden, stelt de krant.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here