Home Nieuws Media halen uit naar spel PSV en roepen om Érick Gutiérrez

Media halen uit naar spel PSV en roepen om Érick Gutiérrez

6951
0

De winst tegen Fortuna Sittard is bij de verschillende kranten in Nederland niet echt goed gevallen.

De aanleiding is natuurlijk het moeizame spel en de late winnende treffer. PSV begon veel te traag maar had ook opvallend veel moeite om de openingen te vinden. Een ploeg als Fortuna moet normaal gesproken met snel spel kunnen worden weggespeeld maar het lukt de ploeg van Ruud van Nistelrooij ook tegen het einde van het seizoen maar niet dat euvel op te lossen.

De kranten zagen het geheel in het Philips Stadion aan en wijzen opvallend genoeg naar Érick Gutiérrez. Volgens het Algemeen Dagblad kun je uit de moeizame overwinning twee conclusies trekken voor PSV. ‘Dit alles duidt op twee dingen: een gebrek aan organisatiekracht en kwaliteit achterin. Wat betreft het eerste is al vaker geconcludeerd dat PSV meestal beter af is als de Mexicaan Érick Gutiérrez structureel in het elftal staat opgesteld. De Latijns-Amerikaan heeft veel moeite met zijn plek op de bank en dat valt te begrijpen.’

De Telegraaf weet de matige wedstrijd tegen Fortuna te wijten aan een gebrek aan concentratie. “De concentratie was ook tegen Fortuna aanvankelijk ver te zoeken. PSV kwam slecht uit de startblokken en keek al in de vierde minuut tegen een achterstand aan. Ruud van Nistelrooij liet zijn onvrede over het optreden van zijn ploeg merken met drie wissels in één keer in de rust”, aldus de Telegraaf.


Vorig artikelRonald Koeman verrast door afzeggen Luuk de Jong
Volgend artikelPSV volgt ‘internationale’ FC Volendam speler én uitblinker Xavier Mbuyamba

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in