Home Nieuws Media eensgezind en geloven in volgende ronde PSV: Sangeré in deze vorm...

Media eensgezind en geloven in volgende ronde PSV: Sangeré in deze vorm nauwelijks houdbaar voor PSV

2431
0

PSV vertrekt met een goede uitgangspositie vanuit Monaco en kan het vizier richten op de wedstrijd tegen Emmen.

De tegenstander uit Drenthe kan als promovendus de borst natmaken in het Philips Stadion maar Emmen weet ook dat drie dagen later een belangrijke wedstrijd op het spel staat voor de mannen van Ruud van Nistelrooij. De Nederlandse kranten zien volop perspectief voor PSV. Tegelijkertijd kan de club er nog niet gerust op zijn, stellen de Nederlandse kranten.

‘Linke soep’, begint De Telegraaf over de remise aan de bloedhete Franse zuidkust. ‘Aan het einde van de wedstrijd zat PSV in het bloedhete Monaco fysiek tegen de taks aan en moesten meerdere wissels worden gedaan door Van Nistelrooij, waarmee de Eindhovenaren wellicht toch de tol betalen van de op zaterdag afgewerkte strijd om de Johan Cruijff Schaal’, zag de krant.

De Telegraaf ziet desondanks kansen op de volgende ronde. ‘Door de late gelijkmaker is het perspectief voor de return van volgende week dinsdag in Eindhoven weliswaar verslechterd, maar bieden het uiteindelijke resultaat en het vertoonde spel in een groot deel van de wedstrijd voldoende aanknopingspunten voor PSV om de play-off van de Champions League te bereiken.’

Het Eindhovens Dagblad spreekt van een ‘ware slijtageslag in hitte die de longen na rust afkneep en het zweet uit de poriën deed gutsen als water uit een compleet lekke kraan’. ‘Vooral het uitvallen van de grote uitblinker Ibrahim Sangaré, die in deze vorm nauwelijks te behouden lijkt, deed zich enorm voelen. Hij lijkt volgende week wel inzetbaar, maar trainer Ruud van Nistelrooij hield gisteravond nog wel een slag om de arm’, schrijft de regionale krant.


Vorig artikelMoegestreden selectie wijst na afloop van AS Monaco – PSV naar aanwezigheid fans in Philips Stadion
Volgend artikelAnalist Ronald de Boer geniet van Joey Veerman en voor pleit Oranje selectie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in