Home Nieuws Media eensgezind: Cody Gakpo vertrekt bij PSV

Media eensgezind: Cody Gakpo vertrekt bij PSV

13955
0

De vraag die menig PSV fan al dagenlang bezig houdt is of Cody Gakpo volgend seizoen nog bij PSV speelt.

Het pad voor de aanvoerder is geëffend want met een WK in Qatar voor de deur én de wens om in beeld te blijven bij Louis van Gaal, zou Gakpo er verstandig aan doen om nog een jaar bij PSV te blijven. Toch heeft het er ondertussen alle schijn van dat de aanvoerder zijn keuze al gemaakt heeft. Een vertrek uit Eindhoven lijkt namelijk dichterbij te komen. Een aantal singalen wijzen dat inmiddels wel uit.

Wel heeft Cody Gakpo inmiddels een gesprek gehad met Ruud van Nistelrooij en dat was een goed gesprek te noemen, zei Gakpo eerder deze week én pal na PSV – NEC. Of het van invloed gaat zijn op zijn beslissing valt nog te bezien. Gakpo lijkt ook wel enigszins uitgeleerd te zijn in de Eredivisie maar een landstitel ontbreekt nog op zijn palmares. Dat is iets wat Gakpo toch kan besluiten in Eindhoven te blijven. Valentijn Driessen en Rik Elfrink denken echter dat Gakpo zijn keuze voor het nieuwe seizoen al gemaakt heeft en het slechts wachten is op de juiste club en het juiste bod. Marco Timmer denkt namens Voetbal International ook dat Cody Gakpo uit Eindhoven zal gaan vertrekken maar ziet het wel gebeuren dat er een transfersom van meer dan 35 miljoen euro op tafel zal gaan komen.

Volgens Driessen en Elfrink wijzen bepaalde signalen uit dat Gakpo gaat vertrekken. De wijze waarop Gakpo de overwinning op Ajax in de Kuip wist te vieren doet beide journalisten denken aan een vertrek uit Eindhoven. De ontlading bij Gakpo was wat dat betreft veelzeggend, denken de heren journalisten. Dat er ook na het gesprek tussen van Nistelrooij en Gakpo nog geen witte rook naar buiten kwam over nog een seizoen Gakpo bij PSV, ziet Valentijn Driessen als een signaal dat Gakpo zal gaan vertrekken.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here