Home Nieuws Medelijden met Vitesse? PSV laat geen spaan heel van ‘KKD-club’ maar Bosz...

Medelijden met Vitesse? PSV laat geen spaan heel van ‘KKD-club’ maar Bosz wil geen ‘zomeravondvoetbal’ meer zien

743
0

PSV liet zaterdagavond geen spaan heel van het arme Vitesse, waar normaal gesproken in deze situatie sprake is van degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie, oftewel de traditionele Eerste Divisie.

Echter is daar nog geen sprake van want het kan zomaar zijn dat Vitesse niet meer bestaat over enkele weken. “Ik hoop dat we het seizoen kunnen uitspelen”, zei Sturing na het verlies in het Philips Stadion tegen ESPN. “Wat ik begrepen heb, is dat een probleem . Daar is ook nog geld voor nodig. Dat is wat wij gehoord hebben”, klinkt het.

Er blijkt inmiddels het nodige medelijden met de Arnhemse club te bestaan want op sociale media klinkt duidelijk door dat Vitesse te hard gestraft wordt mocht de club daadwerkelijk ophouden te staan. In het Philips Stadion werd Vitesse in ieder geval met 6-0 weggespeeld. De trainer genoot van zijn ploeg maar waarschuwt zijn ploeg ook in de laatste speelrondes voor verslapping. Bosz sprak uit te balen van het feit dat hij soms wat gemakzucht bespeurt nu de titel een kwestie van tijd lijkt.

“In de eerste 25 minuten vond ik ons niet goed spelen. Het ging in een traag tempo. Het was bijna zomeravondvoetbal”, aldus Bosz tegen de NOS na de 6-0-zege op Vitesse. “Je moet gewoon negentig minuten gas geven. Ik vond het wel mooi dat we na rust op jacht gingen naar een volgende goal. Dat hebben we wel goed gedaan”, zei Bosz, die hoopt dat PSV de volgende keer weer de hele wedstrijd scherp is.

“Want anders ga je geen wedstrijden winnen. Ik heb altijd gezegd: we hebben de volle concentratie en energie nodig om te winnen. We zullen zorgen dat dat tegen Heerenveen weer zo is.” Virtueel staat de kampioenswedstrijd nu gepland op zondag 5 mei als Sparta in het Philips Stadion de tegenstander is.


Vorig artikelEen bak tegendoelpunten en geen perspectief, ook Vitesse in 180 minuten geen partij voor PSV
Volgend artikel‘Ongeduldige’ Veerman wijst naar Ramalho: ‘André kopt ‘m eindelijk binnen, hij heeft aardig wat kansen gemist’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in