Home Nieuws Maximiliano Romero leeft weer even op na twee mooie doelpunten

Maximiliano Romero leeft weer even op na twee mooie doelpunten

887
0

Maximiliano Romero heeft weer van zich doen spreken in de Argentijnse competitie. Romero scoorde twee keer voor zijn club.

De Argentijn is tot de zomer verhuurd aan Vélez en heeft bij PSV nog een contract dat tot medio 2023 doorloopt maar het wil allemaal nog niet vlotten met de prestaties van de nog altijd jonge aanvaller.


Zondagavond scoorde de door PSV aan Vélez Sarsfield verhuurde aanvaller twee goals in de gewonnen competitiewedstrijd tegen Arsenal Sarandi. Velez won met 0-4. Romero bracht zijn totaal daarmee op vijf doelpunten in dit seizoen voor Vélez en dat is mager te noemen. Al moet daarbij worden gezegd dat de Argentijnse competitie niet bol staat van aanvallend voetbal.

PSV nam Romero ruim twee jaar geleden voor acht tot tien miljoen euro over van Vélez. Door blessures kwam zijn potentie er nog niet helemaal uit maar zijn zaakwaarnemer heeft nog het volste vertrouwen in de kwaliteiten van de spits. PSV heeft nog geen beslissing genomen wat de toekomst van Romero aangaat. Ook bij Velez is Romero niet altijd zeker van een basisplaats.

Romero maakte meer speelminuten in de beloftenploeg van PSV dan in het eerste elftal en was op 17 november 2018 voor het laatst trefzeker voor de club. Hij maakte toen twee goals in de 3-1 overwinning op Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie.

Ruim vijftien maanden na zijn laatste dubbelslag was het zondagavond weer twee keer raak in een duel voor Romero. De spits was verantwoordelijk voor de 0-3 en de 0-4: eerst scoorde hij na een knappe individuele actie, vervolgens zorgde hij met een hard schot na een prima aanname op de borst voor het slotakkoord.


Facebook Comments