Home Nieuws Maxime Lestienne voelt zich goed bij PSV en wil blijven

Maxime Lestienne voelt zich goed bij PSV en wil blijven

6
0

Maxime Lestienne wil ook komend seizoen en wellicht nog langer bij PSV spelen, melden diverse media. De zaakwaarnemer van de 23-jarige Belgische aanvaller heeft dat vorige week aan PSV laten weten.

Een definitieve transfer van de Belg zal zeer lastig worden anagezien het investeringsfonds uit Qatar 3 jaar terug ruim 10 miljoen euro betaalde aan Club Brugge om de verder te ‘ verhandelen’. Lestienne is zeer content met de manier waarop hij in Eindhoven de afgelopen periode is opgevangen, zo meldde hij aan Marcel Brands.
“Hij is het reizen door Europa wel beu en denkt voorlopig een vaste plek bij PSV te hebben gevonden. Maxime heeft erg veel waardering uitgesproken voor de manier waarop we hem in Eindhoven de afgelopen maanden is opgevangen”, aldus Brands. Onder anderen teammanager Mart van den Heuvel stak veel tijd in de begeleiding van de Belg, na een turbulente privé-periode. Brands: “Maxime is daarover zeer te spreken, wil zich als speler graag verder ontwikkelen en als dat kan bij ons. We gaan de komende periode bekijken of en hoe we zijn komst kunnen realiseren. We moeten daarbij ook rekening houden met Steven Bergwijn, die zich meer en meer aandient. In principe was de komst van Maxime tijdelijk om Steven in de toekomst ruimte te geven. Daar moeten we goed naar kijken”, zegt Brands.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here