Home Nieuws Maxime Lestienne doorbreekt het stilzwijgen

Maxime Lestienne doorbreekt het stilzwijgen

53
0

Maxime Lestienne heeft zich donderdag voor het eerst uitgesproken over de dood van zijn beide ouders. De stille Belgische vleugelaanvaller doorbreekt daarmee het stilzwijgen over de zware periode die hem ten deel gevallen is. 

Tegenover het Belgische Proximus11 vertelt hij over de voorbije periode. “Ik probeer me zo goed mogelijk te voelen. Ik wil mijn ouders eren door af te maken wat zij gestart zijn. Ik wil mama en papa trots maken. En daar zal ik álles aan doen. Het is zwaar, maar ik krijg veel steun. Ik heb een mental coach en probeer me zo goed mogelijk te voelen. Als ik aan het voetballen ben, kan ik het even vergeten. Ik heb ook veel telefoontjes gekregen van de trainer, staf en ploeggenoten. Dat is belangrijk. Ik kan die mensen alleen maar bedanken op het veld. Mijn vader heeft geen enkele wedstrijd van mij gemist. Het enige dat ik nog voor hem en mijn moeder kan doen, is hen trots maken, waar ze nu ook mogen zijn. Verder vind ik troost bij mijn gezin. Ik heb een goeie vriendin en een dochtertje van één jaar. Ik ben superblij en gelukkig als ik thuiskom. Een kind krijgen verandert je leven. Je hebt meer verantwoordelijkheden. Ik ben er volwassener door geworden”, besluit Lestienne. De Belg wordt bijkans iedere gelegenheid uitgebreid bejubeld en toegezongen door de supporters. Iets wat hem naar eigen zeggen keer op keer veel steun geeft.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here