Home Nieuws Max voelt einde bij PSV naderen en mist de waardering voor Roger...

Max voelt einde bij PSV naderen en mist de waardering voor Roger Schmidt

5959
0

Philipp Max is door de afwezigheid en geringe fitheid van Mauro Júnior dit seizoen opnieuw een vaste waarde gebleken maar de vraag is voor hoe lang nog.

Max heeft namelijk toekomstplannen en PSV zou graag een transfersom willen overhouden aan de periode van Max in Eindhoven.
Max speelt al enkele seizoenen bij PSV en kwam voornamelijk op voorspraak van Roger Schmidt naar PSV, waar John de Jong altijd beweerde dat Max al op de lijstjes van de scouts stonden.

Max bewaart in ieder geval goede herinneringen aan Roger Schmidt. Wel heeft de Duitse trainer niet altijd voldoende waardering gekregen bij PSV, zegt Philipp Max. Het waren soms moeizame seizoenen onder de Duitse trainer maar daar denkt zijn landgenoot anders over. Volgens Max maakte PSV wel degelijk een goede ontwikkeling door onder Schmidt, maar de Duitse coach kreeg zelden waardering. “Helaas kreeg hij die niet overal. Ik denk dat we vorig seizoen echt een heel behoorlijk jaar hebben gedraaid, maar het zat in de topwedstrijden een paar keer niet mee”, zegt Max tegen het Eindhovens Dagblad.

Max gaat verder: “Ik kwam bij deze club op het moment dat PSV als vierde was geëindigd en daar was toen behoorlijk wat stress over. Logisch, want PSV is een topclub. Daarna zijn er dingen ten goede gekeerd onder Roger, die ik de laatste tijd nog af en toe heb gesproken. Het is fantastisch wat hij nu laat zien bij Benfica. Hij is niet alleen een goede trainer, maar ook een fijn en eerlijk mens waar ik veel waardering voor heb.”

Max heeft bij PSV nog een contract tot en met medio 2024 en lijkt het einde van zijn periode bij PSV te voelen naderen. “Mijn contract loopt niet meer heel lang, dus de club zal misschien proberen om een goede transfersom te krijgen. Ik denk dat we een andere transferwinter tegemoet gaan, omdat de voorbereiding bijna net zo lang is als in de zomer. Mij bevalt het hier nog steeds goed. Er zijn een paar dieptepunten geweest in dit seizoen, maar we hebben ons steeds goed herpakt.”

Afgelopen zomer was er concrete interesse van Union Berlin voor Max, maar PSV blokkeerde omwille van de blessure van Mauro Júnior de plannen van de Duitse club.


Vorig artikelVraagtekens rond WK deelname Denzelf Dumfries, verdediger valt uit
Volgend artikelXavi Simons blikt terug op vrijdag: Zo hoorde topspeler Simons van de selectie voor het WK

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in