Home Nieuws Max Verstappen over investeren in voetbalclubs: ‘Ik ben PSV fan, dus ik...

Max Verstappen over investeren in voetbalclubs: ‘Ik ben PSV fan, dus ik zou Ajax nooit kopen’

2371
0

Wereldkampioen formule 1 Max Verstappen weet zich op dit moment voor te bereiden op de Gran Prix en sprak zich daar uit over investeren in een voetbalclub.

Verstappen, nooit verlegen om zijn mening te ventileren, wordt gevraagd naar de plannen van zevenvoudig Formule 1-wereldkampioen Lewis Hamilton. Hamilton is volgens verschillende Britse media van plan om geld te investeren in Chelsea. De Londense club staat te koop.

Verstappen reageert gevat en duidelijk op de gestelde vraag. “Ik ben een fan van PSV, dus zou ik nooit Ajax kopen”, zegt Verstappen. “Wanneer je als Arsenal-fan voor Chelsea gaat, is dat op zich interessant. Maar uiteindelijk doet iedereen met zijn geld wat hij wil, dus laten we afwachten hoe het afloopt.”

Verstappen gaat verder en zegt over investeren in voetbal: “Sowieso zou ik, als ik een voetbalclub zou kopen, altijd volledig eigenaar willen zijn en niet slechts van een percentage. Dan kan je zelf alle beslissingen nemen”, aldus Max Verstappen, die in zijn vrije tijd geregeld in het Philips Stadion te vinden is om wedstrijden van PSV te bekijken.


Facebook Comments Box