Home Nieuws Max Verstappen heeft veel over voor Champions League-winst PSV

Max Verstappen heeft veel over voor Champions League-winst PSV

1249
0

Begin met wereldkampioen Max Verstappen niet over PSV want de wereldberoemde coureur geraakt niet uitgesproken over zijn favoriete voetbalclub.

Als Verstappen in Nederland is tracht hij vaak een wedstrijd van PSV te bezoeken en verder volgt hij de verrichtingen van PSV op de voet. Max Verstappen hoopt het ooit nog eens mee te maken dat ‘zijn’ club de Champions League wint.

In gesprek met Viaplay wordt Verstappen een dilemma voorgelegd. Een jaar lang geen races winnen als PSV daarmee de Champions League zou winnen? Het antwoord laat zich raden maar is even origineel als ludiek tegelijk. Want als hij zijn zeges in zou kunnen leveren voor de Champions League van PSV? Ja dus.

Slechts één jaar geen races winnen, maar PSV wint de Champions League, vraagt presentator Giedo van der Garde. “Dat is wel een moeilijke vraag…” Vervolgens klinkt het: “Je moet er lang over nadenken.” Van der Garde: “Dat is toch makkelijk voor jou, jij wilt toch altijd winnen? Dan heb je toch schijt aan wat PSV doet?”

Nee dus, want Verstappen antwoordt: “Hmmm, dan teken ik nog één jaar bij in 2029. Dan gaan we niet winnen en dan mag PSV de Champions League winnen. Dan doen we dat.” “Daar zetten we onze handtekening onder, Giedo”, klinkt het vastberaden in onderstaand video-item op Twitter.


Vorig artikelAnalisten vrezen voor Ajax in Eindhoven: ‘Ajax-selectie gaat zondag misschien liever naar de dierentuin’
Volgend artikelJoey Veerman én Peter Bosz reageren op uitspraken Van der Vaart over PSV-plafond

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in