Home Nieuws Max oude bekende voor John de Jong: ‘Ik was daar voor Lozano’

Max oude bekende voor John de Jong: ‘Ik was daar voor Lozano’

803
0

PSV heeft met de aanvallend ingestelde Philipp Max de al maanden gewenste linksback binnen.

“PSV heeft me laten blijken dat ze me al een hele tijd volgen en dat ze me echt graag willen hebben. In de voorbije weken heb ik trainer Roger Schmidt een paar keer gesproken. Zijn manier van voetbal spreekt me erg aan. Net als de club PSV. Ze spelen hier altijd om de prijzen en dat wil ik ook. Het totaalplaatje klopt voor mij. Ik heb er ontzettend veel zin in.”

Max speelde sinds 2016 bij Augsburg en was toe aan een stap hogerop. “Philipp is een aanvallende back die zijn positie invult zoals wij dat graag zien”, zegt John de Jong, die Max al geruime tijd weet te volgen.

“Zelf heb ik hem op de Olympische Spelen in 2016 in een paar invalbeurten gezien. Ik was daar voor Lozano en Duitsland zat bij Mexico in de poule. Daarna hebben we hem vaak bij Augsburg zien spelen. Zijn ontwikkeling hebben we goed in kaart.”

Max heeft bijna 150 wedstrijden in de Bundesliga achter zijn naam. “Er ontstond een mogelijkheid om hem te halen”, aldus De Jong. “We zijn blij dat het is gelukt. Phillipp voegt naast zijn verdedigende kwaliteiten en drang naar voren ook routine toe en dat kunnen wij goed gebruiken.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here