Home Nieuws Max Huiberts blijft bij AZ, PSV richt pijlen op Gretar Steinsson

Max Huiberts blijft bij AZ, PSV richt pijlen op Gretar Steinsson

3816
0

PSV is nog altijd druk doende naar een opvolger voor John de Jong. Wil de zoektocht eigenlijk vlotten of is er een kink in de kabel gekomen?

PSV tast de markt af en geldt dus nog altijd als zoekende naar de geschikte opvolger van John de Jong. Marcel Brands bevestigde eerder al dat de club de tijd zou nemen een geschikte opvolger te vinden voor John de Jong. Volgens Voetbal International heeft PSV de pijlen alsnog gericht op de man die lang buiten beeld bleef. Het betreft natuurlijk Max Huiberts. De technische baas van AZ is geen optie meer, waardoor Gretar Steinsson de belangrijkste kandidaat is om de technisch directeur te worden in Eindhoven. Althans, dat melden zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad.

Steinsson werd al eerder in verband gebracht met PSV maar de club pakte nog niet door voor de nog altijd verrassende naam. De IJslander speelde tussen 2006 en 2008 voor AZ, waar hij Marcel Brands leerde kennen. De IJslander was de laatste jaren onder meer werkzaam voor Everton als scout en later als hoofdscout. Ook werkte Steinsson bij de IJslandse voetbalbond als technisch adviseur en bij Tottenham Hotspur als performance director.

Max Huiberts was wel degelijk in beeld als opvolger van John de Jong, maar hij heeft intern bij AZ aangegeven in Alkmaar te blijven, weet Voetbal International te melden.


Vorig artikelLofzang Luuk de Jong over Drommel klinkt ongeloofwaardig: ‘Ik wil het niet eens een fout noemen’
Volgend artikelDynamo Kiev aanvaller Tsygankov één van de belangrijkste kandidaten voor opvolging Gakpo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in