Home Nieuws Mauro Junior wijst naar Schmidt en laat zich opnieuw uit over Oranje:...

Mauro Junior wijst naar Schmidt en laat zich opnieuw uit over Oranje: ‘Hij verdient het met een prijs te vertrekken

4501
0

Mauro Júnior is in de tweede helft van het seizoen uitgegroeid tot een dragende speler in het elftal van Roger Schmidt.

Niemand zag de opmars van de Braziliaanse back aankomen maar inmiddels is de verdediger uitgegroeid tot een dragende speler met een enorme drang naar voren. De veelzijdige Braziliaan speelde de afgelopen tijd zelfs als rechtsback en als linksback maar een rol op het middenveld valt ook niet uit te sluiten gezien zijn spel van de afgelopen maanden. De Braziliaan looft de aanpak van Schmidt en legt de keuze om te gaan voor een Nederlands paspoort uit.

Via Jong PSV en een verhuurperiode bij Heracles Almelo heeft Mauro Júnior zich inmiddels in het elftal van PSV geknokt. Dat heeft de Braziliaan naar eigen zeggen ook te danken aan Roger Schmidt. “Hij verdient het om hier met een prijs te vertrekken. Dat is mijn doel en die van het team. Daarnaast is het een goede coach en een mooi persoon”, vertelt Mauro Júnior in gesprek met de NOS.

Mauro zei recent voor een Nederlands paspoort te willen kiezen. Zijn zaakwaarnemer was eerlijk en dat hij binnen Europa makkelijker een transfer kan maken, maar ook dat hij in de toekomst voor Oranje uit zou kunnen komen. “Tja, alles is mogelijk. Natuurlijk sta ik ervoor open als de bondscoach van Nederlands interesse in mij heeft. Maar ik bekijk altijd alles wedstrijd voor wedstrijd. Ik kan nu niet over de toekomst gaan praten. Ik moet gewoon de beslissingen nemen die het beste voor mijn loopbaan zijn.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here