Home Nieuws Mauro Junior tegenstander van PSV, Ihattaren op ‘tien’

Mauro Junior tegenstander van PSV, Ihattaren op ‘tien’

76
0

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Mohammed Ihattaren tegen Heracles Almelo een basisplaats zal gaan krijgen.

Dat zal dan in de plaats van Cody Gakpo zijn. De jonge buitenspeler speelde niet sterk afgelopen donderdag en zal vermoedelijk plaats maken voor Mo Ihattaren. Ihattaren zal daarbij op zijn vertrouwde nummer 10-positie starten, terwijl Steven Bergwijn weer lijkt terug te keren naar een positie op de vleugels.

PSV kan geen beroep doen op Lammers en Pereiro en dus zal van Bommel zijn zoektocht naar de ideale formatie op het middenveld in Almelo nog even voortzetten.

Mauro Junior zal voor het eerst tegen PSV spelen aan de kant van Heracles. De aanvallende middenvelder geldt nog altijd als een groot talent en zal tegen zijn werkgever alles uit de kast willen halen om indruk te maken. Mauro is inmiddels ook weer geselecteerd voor Jong Brazilië en timmert dus nog altijd aan de weg.

Vermoedelijke opstelling Heracles Almelo: Blaswich, Bakboord, Pröpper, Knoester, Hardeveld, Kiomourtzoglu, Merkel, Szoke, Van der Water, Dessers, Mauro

Vermoedelijke opstelling PSV: Zoet, Dumfries, Baumgartl, Viergever, Sadílek, Rosario, Ihattaren, Gutiérrez, Bergwijn, Malen, Bruma


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here