Home Nieuws Mauro Júnior mist topper tegen Feyenoord door schorsing, Emmen speler Mendes maanden...

Mauro Júnior mist topper tegen Feyenoord door schorsing, Emmen speler Mendes maanden uit de roulatie

539
0

Nog meer leed voor Ruud van Nistelrooij na de schorsing van Mauro Júnior. Pech blijft de Braziliaan achtervolgen.

Pech in de zin van het niet kunnen spelen van wedstrijden voor PSV. De Braziliaan, tevens revelatie van het vorige seizoen, miste eerder door blessures al een groot aantal wedstrijden maar nu door een schorsing. Invaller Max verving Mauro Júnior overigens met verve.

Mauro Júnior is door de KNVB voor twee wedstrijden geschorst na zijn rode kaart van dinsdag in het uitduel met FC Emmen. PSV accepteerde woensdag het schikkingsvoorstel van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk.
Door de schorsing mist Mauro Júnior de topper tegen Feyenoord van volgende week zondag in De Kuip. Ook het thuisduel met Go Ahead Eagles van komende zaterdag moet hij aan zich voorbij laten gaan.

Mauro Júnior kreeg de rode kaart voor een harde overtreding op FC Emmen-aanvaller Rui Mendes. Wel bood de verdediger direct zijn excuses aan bij Mendes, die er zeker zes weken uit ligt door de blessure die hij opliep. Nader onderzoek heeft uitgewezen dat Mendes een beschadiging aan de binnenband van zijn rechterknie heeft.

De 23-jarige Mendes moet zeker zes weken in een brace en kan daarna volgens FC Emmen pas gaan optrainen. De Portugees deed dit seizoen in alle wedstrijden mee van de nummer vijftien van de Eredivisie.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here