Home Nieuws Mauro Junior en Bart Ramselaar, verloren zonen onder Mark van Bommel

Mauro Junior en Bart Ramselaar, verloren zonen onder Mark van Bommel

69
0

Allebei zijn het middenvelders met meer dan gemiddelde potenties maar beide zijn door voormalig middenvelder Mark van Bommel volledig uit beeld verdwenen.

Daar waar Phillip Cocu nog regelmatig een beroep deed op beide technische spelers, lijkt Mark van Bommel niet op of om te kijken naar beide spelers. Zowel Bart Ramselaar als Mauro Junior zijn van (potentiële) basisspelers verworden tot verloren zonen.

Beide kwamen dit seizoen maar mondjesmaat in actie bij het eerste elftal en wil komend seizoen uiteraard meer speeltijd. Voor Ramselaar zou het duel met Telstar zomaar het laatste duel voor PSV kunnen zijn geweest.

Mauro weet nog niet hoe de toekomst na dit seizoen eruit ziet. “Ik ben blij dat ik in ieder geval regelmatig bij deze ploeg heb kunnen spelen”, aldus Mauro vrijdagavond. “Het is een fijn team, met een aantal goede voetballers.”

De nog altijd maar 19-jarige Braziliaan had op meer gehoopt dit seizoen na zijn veelbelovende vorige seizoen waarin hij regelmatig speelde en iets wist te forceren. “We spelen met Jong PSV op een goed niveau en zo kun je toch minuten maken. Over de toekomst weet ik nog niets. Eerst gaan we er tot 15 mei allemaal alles aan doen om met PSV de laatste wedstrijden te winnen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here