Home Nieuws Mauro en Romero overtuigen nog niet bij Heracles en Velez; Romero reserve

Mauro en Romero overtuigen nog niet bij Heracles en Velez; Romero reserve

70
0

Mauro Junior en Maximiliano Romero hebben geen goede start van het seizoen kunnen beleven met hun nieuwe tijdelijke werkgevers.

Romero keerde vol goede hoop en verwachtingen terug naar Argentinië om in een vertrouwde omgeving zijn carriere weer van nieuwe impulsen te voorzien. Het is de Argentijnse PSV spits in de voorbereiding op het nieuwe seizoen echter niet gelukt om een basisplaats af te dwingen.

Ook Mauro Junior lijkt nog even pas op de plaats te moeten maken. De Braziliaan heeft trainer Frank Wormuth nog niet volledig overtuigd. “Mauro is aan de bal heel sterk, maar zijn effectiviteit moet nog omhoog”, zegt trainer van Heracles. “Silvester is een jaar bij ons, en weet nu wat er wordt gevraagd. Ook in defensief opzicht. En dat laatste is voor ons heel spel heel belangrijk.”

Heracles huurt Mauro tot het einde van het seizoen van PSV. Dat hij niet meteen een basisplek weet op te eisen, verrast Wormuth niet. “Spelers moeten wennen aan onze intensieve manier van trainen. Dat vergt enige tijd. Dat zie je bijvoorbeeld aan Mauro.”

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here