Home Nieuws Redelijke cijfers in de Eredivisie maar in Europa is Eran Zahavi goud...

Redelijke cijfers in de Eredivisie maar in Europa is Eran Zahavi goud waard voor PSV

384
0

Heeft Eran Zahavi het hoogste podium nodig om het beste uit zichzelf te halen?

Kijkend naar zijn statistieken zou je bijna denken van wel. Zodra Zahavi de internationale velden weet te betreden schiet hij met scherp. Nationaal en dus voor PSV lukt dat nog niet zoals dat in en voor Israël wel lukt. In de eredivisie maakte Zahavi 14 goals in 33 wedstrijden voor PSV. In internationale duels voor PSV haalde hij een beter gemiddelde, met 10 goals in 14 wedstrijden.

Zahavi scoorde 33 doelpunten in 68 interlands voor zijn land. Het zijn ongekende statistieken. Inmiddels is Zahavi 34 jaar oud en is het opvallend te noemen dat pas de laatste jaren er een indrukwekkend doelpuntengemiddelde te zien is. In de laatste 29 duels van Israël scoorde Eran Zahavi maar liefst 27 doelpunten. Het zijn zeer indrukwekkende cijfers.

Zahavi is door het doelpunt van dinsdagavond tegen Moldavië de gedeelde topscorer aller tijden, van zijn land. Dit record deelt hij samen met Mordechai Shpigler. De laatste weken staat Zahavi droog voor PSV maar de topspits pur sang zal ongetwijfeld wederom het beste uit zichzelf gaan halen als het er echt op aan komt komende weken.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here