Home Nieuws Matchwinner Guus Til: ‘Ik hoop dat ik nu mag blijven staan’

Matchwinner Guus Til: ‘Ik hoop dat ik nu mag blijven staan’

507
1

Guus Til was na afloop van PSV – Vitesse de gevierde man maar de aanvaller beseft maar al te goed dat PSV – Vitesse geen wedstrijd was om over naar huis te schirjven.

Niettemin telt de winst en de drie kostbare punten maar PSV heeft al maanden achtereen moeite met het winnen van wedstrijden. In gesprek met ESPN blij dat hij tegen Vitesse de matchwinner was. “Zo voelde het alleen niet, omdat het echt ploeteren was op het einde”, aldus Til. “Vorige week was niet lekker. Toen kregen we ook een hoop kansen en eigenlijk hadden we met meer moeten winnen dan vandaag. Uiteindelijk hebben we er wel van geleerd en hebben we gewonnen. Aan het eind van de streep zal niemand deze wedstrijd meer weten.”

De middenvelder was het niet eens met de opmerking dat het logisch is dat het voor PSV ploeteren is na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke. “Wij zijn PSV en zeker thuis moet je altijd winnen”, zo gaf hij aan. “Je moet altijd een back-up hebben die er ook staat, zeker als je al zo lang bij elkaar bent. Dus je zou dit hier niet aan kunnen wijten.”

Til was blij dat hij weer in de basis mocht staan omdat Madueke was vertrokken. “Het geeft mij weer kansen. Ik hoop dat ik nog even mag blijven staan”, zei hij daarover. “Je weet het natuurlijk nooit in het voetbal. We gaan het zien.”


Vorig artikelVan Nistelrooij oogt teneergeslagen: ‘Madueke wilde absoluut niet meer bij PSV blijven’
Volgend artikelVan Nistelrooij maalt even niet om de uitvoering: ‘Het enige dat nu telde was winnen’

1 REACTIE

  1. Kom op jongen. Je mag blij zijn dat je ondeel van de selectie bent en af en toe mag spelen.
    Een basisspeler ben je nog lang niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in