Home Nieuws Marseille wil af van grootverdieners Mitroglou en Strootman

Marseille wil af van grootverdieners Mitroglou en Strootman

3013
0

Olympique Marseille heeft een paar grootverdieners op de loonlijst staan die beiden een link hebben met PSV.

Miljoenensalarissen worden er in Marseille betaald aan Kostas Mitroglou en Kevin Strootman. De nummer twee van Frankrijk heeft de Griekse spits, die afgelopen seizoen werd verhuurd aan PSV en sterk begon, volgens L’Equipe aangeboden bij enkele Turkse clubs en bij de Franse laagvliegen Lorient.

De naar de Ligue 1 gepromoveerde club hapte niet toe en zo blijft de Griek vooralsnog in zuid-Frankrijk. De 32-jarige Mitroglou drukt met zijn salaris flink op de begroting van Marseille, waar zijn contract nog een jaar doorloopt.

Dat geldt ook voor Kevin Strootman. De vaak aan PSV gelinkte middenvelder verdient een  miljoenensalaris in Marseille. Eerder deze zomer doken vanuit Turkije berichten op dat Strootman transfervrij mag vertrekken uit Frankrijk, zo meldt Voetbal International maar dat lijkt verder niet bevestigt te kunnen worden.

Net als Marco van Ginkel wordt Strootman ook vaak aan PSV gelinkt en is er in geval contact tussen John de Jong en Strootman. Afgelopen jaren trachtte PSV Strootman in de winterstop al eens over te nemen maar dat liep tot op heden op niets uit.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here