Home Nieuws ‘Mark van Bommel verliest bijna alle belangrijke wedstrijden’

‘Mark van Bommel verliest bijna alle belangrijke wedstrijden’

83
0

De druk op Mark van Bommel neemt toe na het gelijkspel van PSV bij FC Emmen. Hoeveel tijd krijgt de trainer nog om het tij te keren of zit clubman Mark van Bommel heel stevig in het zadel.

Aan tafel bij Studio Voetbal werd van Bommel uiteraard bekritiseerd maar toch denkt men dat de Limburger zeker is van zijn job als coach van PSV. Willem Vissers, journalist van de Volkskrant, ziet dat de crisis in Eindhoven wat doet met de trainer.

“Hij heeft de afgelopen anderhalf jaar bijna alle belangrijke wedstrijden verloren. Hij wordt bijna zichtbaar ouder”, zegt Vissers aan tafel bij Studio Voetbal. “Hij heeft het niet meer zo in de hand als vroeger als aanvoerder. Het ontglipt hem.”

In de tussentijd neemt de druk toe en wordt ook John de Jong stevig bekritiseerd. “PSV is een club die de rust bewaart, maar de druk kan ook te groot worden”, aldus Vissers. “Als de druk van de buitenwereld te groot wordt, als de supporters zich gaan roeren, is de situatie niet langer houdbaar. Wat de club ook wil.”

Pierre van Hooijdonk denkt niet dat Van Bommel vertrekt. “Natuurlijk neemt de druk toe, maar ik denk dat Van Bommel echt nog wel heel stevig in het Eindhovense zadel zit.” Theo Janssen: “Hij is kritisch op zichzelf en benoemt fouten. Heel mooi, maar is het slim om daarover zo naar buiten te treden?”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here