Home Nieuws Mark van Bommel spreekt van onderschatting FC Basel in Nederland

Mark van Bommel spreekt van onderschatting FC Basel in Nederland

60
0

FC Basel staat er goed op in het internationale voetbal. Die mening wordt gedeeld door Mark van Bommel, die stelt dat zijn elftal een zware tegenstander heeft geloot.

Van Bommel spreekt van onderschatting als het over FC Basel gaat. De PSV coach wijst daarbij naar de UEFA ranglijst. ‘Ze staan hoger op de UEFA-ranglijst dan PSV, hebben regelmatig de groepsfase gehaald en hebben het daarin vaak goed gedaan. Het wordt niet makkelijk’, aldus Van Bommel. ‘Ik denk dat Basel onderschat wordt. Het is een club die het naar zijn mogelijkheden heel goed doet.’

PSV is fit, op natuurlijk de enkele geblesseerde spelers na. Behalve de al langer geblesseerden Ryan Thomas en Ibrahim Afellay en de eveneens geblesseerde keepers Yannick van Osch en Lars Unnerstall kan Van Bommel uit een volledige selectie putten.
De trainer is ook blij met zijn Mexicaanse spelers. Ook Hirving Lozano, die vorige week niet ongeschonden uit het duel met VfL Wolfsburg kwam, is inzetbaar. Of Van Bommel zijn basis ten opzichte van het oefenduel met de Duitsers zal wijzigen, liet hij in het midden. Lozano en Erick Gutiérrez vielen woensdag goed in. ‘Niet alleen de Mexicanen vielen goed in, maar ook Sadílek en Gakpo hebben het goed gedaan’, concludeerde de coach de dag voor de wedstrijd.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here