Home Nieuws Mark van Bommel spaart blunderende Jeroen Zoet

Mark van Bommel spaart blunderende Jeroen Zoet

64
0

Jeroen Zoet is zeker niet alleen schuldig aan de recente remises in Utrecht en Heerenveen. Het gaat te ver om de doelman de schuld in de schoenen te schuiven.

Echter blijft de doelman zeer zeker niet buiten schot wat zijn prestaties aangaan. Onnavolgbaar; zo zijn de beide pogingen, met tegentreffer tot gevolg, aan te duiden. De tweede treffer van FC Utrecht en de eerste treffer van Heerenveen zijn klassieke blunders van Jeroen Zoet.

Toch spaart Mark van Bommel na afloop zijn doelman in vrijwel ieder commentaar. Zoet is uiteraard één van de sterkhouders van het elftal van Mark van Bommel maar dat is Lozano ook en die wordt bepaald niet gespaard.

Van Bommel wijst naar Lozano als de Mexicaan zijn taken niet uitvoert en laat hem in de rust achter in de kleedkamer. ‘Lozano bracht niet wat wij van hem verwachten, zei de coach over zijn wissel in de rust in het Abe Lenstra stadion.

Van Bommel weet dat zijn sterkhouders PSV naar de titel moeten loodsen maar groots is het spel van Zoet bepaald niet na de winterstop. PSV’s tegenstanders losten na de winterstop namelijk acht schoten op doel en scoorden maar liefst zeven keer uit deze pogingen.

De coach lijkt om de feiten heen te draaien als hij uitspreekt dat de onnodige druk op de verdediging debet is aan de vroege treffers van Heerenveen.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here