Home Nieuws Mark van Bommel rekent op komst Steven Berghuis

Mark van Bommel rekent op komst Steven Berghuis

138
0

Mark van Bommel was na afloop van de verloren wedstrijd tegen Wolfsburg duidelijk niet in de stemming.

De coach was enigszins kribbig en gaf korte antwoorden op de gestelde vragen. Een fatsoenlijk gesprek met de NOS aan gaan leek welhaast niet mogelijk, moet Bert Maalderink tijdens het gesprek gedacht hebben. Het is precies dat wat Ronald Waterreus deze week aanhaalde in zijn commentaar op de houding van Mark van Bommel. Wel was van Bommel na afloop van de verloren wedstrijd tegen Wolfsburg duidelijk over Steven Berghuis.

“Dat is toch bekend?”, reageert Van Bommel op de interesse van PSV in de aanvaller van Feyenoord. De algemene gedachte is dat PSV eerst spelers moet verkopen alvorens Berghuis aangetrokken zou kunnen worden. Dat is volgens van Bommel geen waarheid. Het is volgens hem geen noodzaak eerst spelers te verkopen. “Anders hadden we ons ook niet gemeld.” Van Bommel lijkt vertrouwen te hebben in zijn komst, nog voor het belangrijke thuisduel van aankomende dinsdag. “Dat zou zomaar kunnen.”

Mark van Bommel verwacht komende week geen uitgaande transfers bij PSV voorafgaand aan de tweekamp met FC Basel. Van Bommel hoopt dat PSV Steven Berghuis voor die tijd nog van Feyenoord kan overnemen.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here