Home Nieuws Mark van Bommel over PSV: ‘Het is mijn club dus de kras...

Mark van Bommel over PSV: ‘Het is mijn club dus de kras op mijn ziel zal altijd blijven’

1319
0

Mark van Bommel is in Wolfsburg afgelopen zomer begonnen aan zijn tweede grote klus als trainer in de wereld van het internationale topvoetbal.

De geboren Maasbrachter had na zijn ontslag in Eindhoven zijn handen vrij en nam goed de tijd om het ontslag te verwerken. Het kwam destijds hard aan bij de Limburger en PSV clubicoon. Een deel van de fans is nog altijd niet te spreken over het ontslag van Mark van Bommel bij PSV. Ook in medialand is men nog altijd verbaasd over de beslissing van Toon Gerbrands en John de Jong. Johan Derksen is nog altijd verbolgen over het ontslag van Mark van Bommel en wijst nog steeds naar Toon Gerbrands.

‘De kras op mijn ziel zal blijven, maar in het voetbal kom je elkaar altijd weer tegen. Het ontslag was heel vervelend, zeker omdat PSV mijn club is’, zegt van Bommel over de periode december 2019.

De banden tussen PSV en van Bommel zijn inmiddels wel weer wat aangehaald en dat doet veel PSV’ers goed. Van Bommel geldt als uitermate talentvolle trainer en dus ligt de toekomst volledig open. De weg naar de top van Europa welteverstaan. In Milaan en München volgen ze zijn ontwikkeling als nooit tevoren. Beide clubs volgen de verrichtingen van Mark van Bommel op de voet.

In gesprek met de Volkskrant zegt van Bommel de tijd te hebben genomen na zijn ontslag. Beslissingen met het oog op zijn toekomst. ‘Ik had veel moeite met mijn ontslag. Snel ben ik met mensen uit de voetballerij gaan praten, ook omdat je niet weet hoelang het gaat duren. Ik had een week na mijn ontslag weer ergens kunnen beginnen, maar dat wilde ik niet. Je moet ook niet gelijk pakken wat er is. Zo wanhopig was ik niet’, aldus Mark van Bommel, die inmiddels erg op zijn plek is in Wolfsburg maar zijn gezin in Limburg achter zag blijven.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here