Home Nieuws Mark van Bommel ongeloofwaardig over Ibrahim Afellay

Mark van Bommel ongeloofwaardig over Ibrahim Afellay

119
0

De aanvoerdersband van Ibrahim Afellay is inmiddels een flink onderwerp van gesprek geworden. Naast de kwestie over de band is ook het niet spelen van de middenvelder een item geworden.

Ibrahim Afellay is voor het eerst dit seizoen wel mee met PSV tijdens een Europese trip, maar een basisplaats zit er opnieuw niet in voor de routinier. De middenvelder heeft nog geen minuut gespeeld dit seizoen, terwijl hij wel de aanvoerder is. Het zorgt voor gefronste wenkbrauwen onder de achterban, terwijl een deel van de aanhang zich ook begint te storen aan de uitsprake van Mark van Bommel over de aanvoerder van PSV, die naar alle waarschijnlijkheid gewoon niet goed genoeg meer is om minuten in het eerste temaken.

PSV speelt dus juist in een periode waarin het leiding nodig heeft zonder zijn captain, maar dat is voor Mark van Bommel geen probleem. De geplaagde coach gaat eigenlijk gewoon door met recht praten wat krom is. “Dat zou betekenen dat een aanvoerder altijd moet spelen”, zegt van Bommel tegen het Brabants Dagblad.

Van Bommel vindt het dus niet verrassend dat Afellay al vijf maanden nodig heeft om wedstrijdfit te worden. “De situatie is nu eenmaal zo dat hij heel lang niet heeft gespeeld, maar de stappen die hij gemaakt heeft zijn wel groot”, zegt hij over de fysieke ontwikkeling van Afellay.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here