Home Nieuws Mark van Bommel nog altijd onder de indruk van Luc Nilis én...

Mark van Bommel nog altijd onder de indruk van Luc Nilis én van fanatiek PSV fan John van den Heuvel

2806
0

Begin met misdaadjournalist John van de Heuvel niet over PSV, want de bekende misdaadjournalist laat alles uit zijn handen vallen en laat de dagelijkse beslommeringen voor wat het is.

John van den Heuvel is een fanatieke PSV fan maar maakt natuurlijk vooral indruk met zijn werk in de journalistiek. Onderzoeksjournalistiek maar ook opsporingen zijn dagelijkse kost voor van den Heuvel, die naast zijn werk ook dagelijks bezig is met het volgen van zijn PSV. In menig tv-programma, krant of tijdschrift steekt van den Heuvel zijn liefde voor PSV niet onder er stoelen of banken. In het programma Isola di Beau hield van den Heuvel recent doodleuk zijn PSV shirt aan tijdens de opnames.

Van den Heuvel staat ook in nauw contact met vele prominente PSV’ers dan wel ex-PSV’ers. Van den Heuvel is goed bevriend met Ronald Koeman en Guus Meeuwis maar onderhoudt klaarblijkelijk ook nauwe banden met Mark van Bommel, die de misdaadjournalist noemt in een podcast van oud-prof Alex Pastoor.

Van Bommel krijgt in de podcast Met Open Vizier een serie vragen en stellingen voorgelegd. Op de vraag wie de beste voetballer is met wie hij heeft samen heeft gespeeld volgen geen logische antwoorden als Ibrahimovic of Messi maar Luc Nilis. Nilis is de beste voetballer waar Mark van Bommel ooit mee heeft samengespeeld.

Overigens eindigt van Bommel zijn vragenvuurtje met de prachtige uitspraak dat hij hoopt dat een goede gezondheid voor ieder mens een vanzelfsprekendheid zou moeten zijn.


Vorig artikelDe innige band tussen Xavi Simons en Neymar
Volgend artikelVan Aanholt over Fred Rutten | Van Aanholt belde met Jetro Willems en Wijnaldum: ‘Ik was er echt klaar mee’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in