Home Nieuws Mark van Bommel neemt Jürgen Dirkx mee naar Antwerp FC, PSV op...

Mark van Bommel neemt Jürgen Dirkx mee naar Antwerp FC, PSV op zoek naar nieuwe trainer voor Onder 18

1059
0

PSV kan vermoedelijk op zoek naar een nieuwe trainer voor PSV Onder 18.

Jürgen Dirkx zal op korte termijn Mark van Bommel gaan vergezellen naar de Belgische club Royal Antwerp FC. Mark van Bommel is namelijk hoofdkandidaat om de vrij gekomen vacature van hoofdtrainer in Antwerpen te gaan vervullen. Marc Overmars wil Mark van Bommel aanstellen als trainer van de topclub in wording.

En dus zal PSV moet gaan schakelen. Het is daarom nu nog onduidelijk wie komend seizoen de trainer zal zijn van PSV Onder 18. De Telegraaf meldt dat Jürgen Dirkx naar België zal gaan vertrekken om als assistent van Mark van Bommel aan de slag te gaan bij Royal Antwerp FC. Anderhalf jaar geleden keerde Dirkx terug bij PSV nadat hij van 2013 tot en met 2019 in verschillende functies al op de Herdgang had gewerkt.

De aanstelling van mark van Bommel bij Royal Antwerp is nog niet officieel gemaakt om de zittende trainer, Brian Priske, eerst nog ontslagen dient te worden. Dat proces is momenteel wel in gang gezet waardoor de verwachting is dat Mark van Bommel spoedig zal worden gepresenteerd zal gaan worden als trainer van Royal Antwerp FC.


Vorig artikelLuuk de Jong neemt afscheid van FC Barcelona, staande ovatie in Camp Nou
Volgend artikelJohn de Jong: ‘We gaan er alles aan doen om Gakpo en Sangaré bij PSV te houden’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in