Home Nieuws Mark van Bommel na 27 jaar kampioen met PSV 019

Mark van Bommel na 27 jaar kampioen met PSV 019

141
0

Een grote trainer begint met een grote prestatie. Die omschrijving kunnen we de prestatie van Mark van Bommel met PSV 019 wel geven.

PSV onder 19 heeft na een ruime overwinning tegen NEC/FC Oss de landstitel binnen weten te slepen. Op De Herdgang wist de ploeg van Mark van Bommel met liefst 6-1 te winnen. Voor rust zorgen Joël Piroe, Zakaria Aboukhlal en Maxime Soulas voor de doelpunten. In de tweede helft volgden treffers van Justin Lonwijk, nogmaals Aboukhlal en Amar Catic.

Om kampioen te kunnen worden, was de ploeg afhankelijk van het resultaat van Ajax. De ploeg van John Heitinga mocht op bezoek bij Feyenoord niet weten te winnen. Ajax leek ook lange tijd op weg naar een overwinning, maar in blessuretijd wist Feyenoord de gelijkmaker binnen te schieten, waardoor met nog twee wedstrijden te spelen PSV de titel al binnen heeft.