Home Nieuws Mark van Bommel: ‘Koeman belde mij, daar werd ik zelfs blij van’

Mark van Bommel: ‘Koeman belde mij, daar werd ik zelfs blij van’

43
0

Mark van Bommel reageerde enthousiast en blij toen Ronald Koeman hem belde met de mededeling dat er vijf PSV’ers geselecteerd werden voor Oranje. Ronald Koeman riep vier debutanten op, drie daarvan zijn PSV’ers.

“‘Ik ben heel trots dat er veel jongens bij het nationale elftal zitten”, aldus Van Bommel op de persconferentie in aanloop naar het competitieduel met VVV. ” Een aantal jongen zijn er voor het eerst, dat is heel mooi. Het is fantastisch dat zij erbij zitten. Hopelijk krijgen ze een eerste haasje. Dat zijn mooie momenten.”


Van Bommel werd door de bondscoach persoonlijk op de hoogte gebracht van het nieuws. “Koeman belde me om te zeggen wie er geselecteerd waren. Daar werd ik zelfs blij van. Dan voel je je weer even speler. Die blijdschap had ik vroeger ook”, zegt van Bommel in gesprek met Voetbal International.

Vooral voor Denzel Dumfries was de oproep een verrassing. Hij zat namelijk niet in de voorselectie, maar werd wel opgeroepen door Koeman voor de definitieve selectie. ”Het is fantastisch als je niet in de voorselectie zit en toch wordt opgeroepen. Denzel reageerde heel enthousiast”, stelt Van Bommel.


Facebook Comments