Home Nieuws Mark van Bommel in gesprek met VFL Wolfsburg

Mark van Bommel in gesprek met VFL Wolfsburg

219
0

Mark van Bommel lijkt op weg naar de Duitse Bundesligaclub VFL Wolfsburg.

Van Bommel is volgens diverse media in gesprek met Bundesliga-club VfL Wolfsburg. Volgens het Duitse Bild zijn de gesprekken tussen Van Bommel en Wolfsburg in een vergevorderd stadium. De eerste contacten zouden al in de herfst gelegd zijn maar nu pas concreet tot uiting komen.


Ook De Telegraaf maakt woensdag melding van de serieuze interesse vanuit Wolfsburg voor Van Bommel. Het PSV clubicoon wordt naar verluidt gezien als ideale opvolger van Oliver Glasner.

De Volkswagenclub presteert met een derde plaats in de Bundesliga erg goed dit seizoen. De club is nog volop in de race om zich te plaatsen voor de Champions League.

Toch zouden er volgens Duitse media spanningen zijn tussen Glasner en het bestuur. RB Leipzig, Bayer Leverkusen en Eintracht Frankfurt worden genoemd als mogelijke nieuwe clubs van de 46-jarige coach, die nog een contract tot de zomer van 2022 heeft in Wolfsburg.

Vorige week sijpelden er al geruchten door over sluimerende interesse voor Roger Schmidt vanuit Berlijn en Frankfurt. Met het vertrek van Nagelsmann naar Munchen lijkt er een daadwerkelijke trainerscarroussel op gang te zijn gekomen in de Bundesliga, waar Mark van Bommel mogelijk van gaat profiteren.