Home Nieuws Mark van Bommel hoog op de troon in Antwerpen, volksfeest losgebarsten rond...

Mark van Bommel hoog op de troon in Antwerpen, volksfeest losgebarsten rond bewierookte trainer

1280
0

PSV’s clubicoon Mark van Bommel heeft met zijn club een grootse prestatie neergezet. Royal Antwerp FC is na 66 jaar weer landskampioen én won tevens de Beker van Belgie.

De stad Antwerpen draagt de trainer op handen nu hij het onmogelijke gepresteerd heeft want in zijn eerste seizoen met Antwerp wist van Bommel ook de Belgische bekerfinale in Brussel te winnen. De Belgische ‘dubbel’ is binnen en dat wil men weten in Antwerpen. De stad is massaal uitgelopen om de ploeg van Mark van Bommel en zijn spelers en staf te huldigen. Belgische media zijn lyrisch en bewieroken de trainer uit Maasbracht, die inmiddels hoog op de troon zit in de stad aan De Schelde.

Verschillende analisten van de Belgische praatprogrammma’s maar ook oud-spelers en andere Antwerp prominenten worden in de Belgische kranten allemaal aan de tand gevoeld over de trainer Mark van Bommel, die ook in Belgie als PSV clubicoon wordt omschreven. Vrijwel een ieder is lyrisch over de prestaties en de kwaliteiten van de Limburger, die Antwerp weer op de kaart gezet heeft. Van ‘zijn salaris verdubbelen’, tot ‘een contract voor het leven’, voor ‘kampioenenmaker’ Mark van Bommel.

Van Bommel en Antwerp FC ontvangen ook vanuit Nederland en vanuit PSV kringen de nodige felicitaties. Vele honderden PSV fans feliciteren Van Bommel op sociale media met de landstitel en de bekerwinst. Maandagavond wordt de ploeg van de winnende trainer gehuldigd op de bekende Grote Markt in Antwerpen. Een greep uit de beelden.


Vorig artikel‘Dure’ Bosz ziet project PSV zitten: PSV zoekt naar rechtsbenige verdediger, verdedigende middenvelder en linksbuiten
Volgend artikelStevige gesprekken PSV en topkandidaat Peter Bosz, die klaarblijkelijk stevige eisen stelt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in